Tyynyliina tilauksesta

27,00  sis.alv 24%

Tyynyliina tilauksesta

8 varastossa

Tuotetunnus (SKU): TL032 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Täältä voit tilata juuri sinulle räätälöidyt tyynyliinat. Haluatko jonkun tietyn popper-hahmo tai niiden yhdistelmän (karhu ja jänis halaa) tai mikä on lempikukkasi tai ystäväsi lempikukka, sen voin toteuttaa juuri niinkuin haluat.
Ja suosittuja on nimellä tilatut tyynyliinat ja runon pätkällä.

Tilaa tyynyliina normaalisti täältä nettikaupan kautta, tai useampi. Merkitse yhteystietosi ja vastaanottajan tiedot ja KOMMENTTIKENTTÄÄN laita erityistoiveet: kuva, värit, teksti ym.

Jos minulla tulee kysymyksiä tilauksesta, laitan viestiä, et varmasti saa vääränlaista tilausta. Toimitusaika tilaustöillä on reilu 2 viikkoa.

Popper design in uniikit piirretyt ja maalatut tyynyliinat on ihana lahja lapselle ja aikuiselle. Kaikki tuotteet valmistuvat Popperin omalla ihanalla työhuoneella Kivääritehtaalla Jyväskylässä. Työhuoneella on tuotteiden myyntipiste, jonne voi tulla ostoksille, sovi tulostasi vaikka tekstiviestillä 0400-914417.

Tyynyliinan materiaali on 100% puuvillaa, koko 50×60 cm, juuri oikea koko perus tyynyn, se pysyy napakkana ja muodossaan tyynyliinan sisällä. Moni käyttää tätä myös koristetyynynä, ilahduttamassa arkea.  Pesu 60 astetta nurinpäin käännettynä ja silitys nurjalta puolelta puuvillan lämpötilalla (kolme pistettä).

Popper-tuotteet esittelyssä: Tyynyliinat

Täällä on tarkempi esittely tyynyliinoista.

Silmät kiinni ja nauttimaan elämästä.

Lisätiedot

Paino 0,15 kg (kilogramma)