Tervetuloa Popperin maailmaan

Popper design pitää sisällään monen upean asian kokonaisuuden. Jyväskylän keskustassa, Kilpisenkatu 9 on oma työhuone, jossa kaikki tuotteet piirretään, maalataan ja ommellaan. Putiikki myy valmiit tuotteet, jälleenmyyjien lisäksi. Täydennyksenä on hyvä valikoima käsityöläisten ja taiteilijoiden designia. 2. kerroksen galleriassa vaihtuu näyttelyt kuukausittain, esillä taidetta, taidekäsityötä ja muuta luovaa osaamista.

OSAAMINEN HALLUSSA

GALLERIA
Galleria on valoisa, läpi vuoden auki oleva tila, missä taiteen, muotoilun, käsityön ja kaiken luovan alan tekijät esittelevät osaamistaan ja teoksiaan. Näyttelyt vaihtuvat noin kuukausittain ja jokaisen aloittaa avajaiset, jossa mahdollisuus tutustua tekijään ja näyttelyyn. Näyttelyistä infotaan blogi-sivulla.
PUTIIKKI
Putiikki myy koko Popperin tekstiilivalikoimaa eli kaikki mitä löytyy nettikaupasta on esillä, mutta myös hyvin paljon lisävaihtoehtoja kuviin ja tuotteisiin löytyy livenä suoraan hyllystä. Myös Popperin uniikkeja akryylimaalauksia ja keramiikkaveistoksia vaihtuvin valikoimin. Putiikin tuotteita täydentää muiden käsityöläisten ja taiteilijoiden pientuotteet. On koruja usealta tekijältä, saippuaa, kynttilöitä, käyttökeramiikka, kortteja esimerkiksi. Valikoima elää kuukausittain. Uutuuksista kerrotaan some-tileillä.
TYÖHUONE
Popper tuotteiden valmistus tapahtuu samassa osoitteessa Kilpisenkatu 9:ssä. Kellarikerroksessa löytyy juuri sopivat tilat kankaiden piirtämiseen ja maalaamiseen. Ompelutyöt tehdään putiikin takahuoneessa. Eli todella lähituotantoa.
TILAUSTYÖT
Popperissa olen tehnyt alusta saakka tilaustöitä kaikista valikoimissa olevista tuotteista. Esimerkiksi tyynyliinaan voi tilata haluamansa kuvan ja tekstin, seinävaatteet ja -taulut toteutan oikean kokoisena ja kuvioilla, että sopivat oman kodin sisustukseen. Teen isommista tilaustöistä aina luonnoksen, ennen varsinaista toteutusta. Tilaustöiden toimitusaika riippuu aina jonossa olevien töiden määrästä, mutta yleensä noin 2-3 viikkoa. Yhteyden saa sähköpostitse.
AUKIOLOAJAT
Putiikki ja galleria on avoinna keskiviikosta lauantaihin. Maanantai ja tiistai ovat ns. työhuonepäiviä, jolloin olen tiiviisti alakerran työhuoneen puolella piirtämässä ja maalaamassa. Jos tarvetta tulla ostoksille ma tai ti, laita tekstiviestiä ja varmista, että olen paikalla, etten vaikka postissa.
JÄLLEENMYYJÄT
Popperin tekstiilejä on useamalla jälleenmyyjällä ympäri Suomea. Kenkäverossa, Kuopiossa, Raumalla, Joutsassa, Orivedellä ja useassa TaitoShopissa. Valikoima heillä vaihtelee, yleensä tyynyliinoja, pyyhenipsuja, kirjoja ja pussukoita. Heille voi antaa toiveita tuotevalikoimasta tai jos joku tietty tuote hakusassa, kannattaa ottaa yhteyttä suoraan Popperiin.