Popper-tuotteet esittelyssä: Tyynyliinat

Tyynyliinat on ollut tuotannossani ihan alusta saakka. Se on niin loistava käyttötuote, jokainen tarvitsee ja käyttää tyynyliinaa. Se on helppo antaa lahjaksi ja niin paljon tehdäänkin. Popperin mallistossa on ollut vuosien saatossa yli 100 eri mallia ja olen varmasti tehnyt asiakkaille tuhansia räätälöityjä uniikkeja tyynyliinoja, toivotuilla kuvioilla ja teksteillä. Niitä on annettu häälahjaksi, kastejuhlissa, tupaantuliaisiksi, syntymäpäivälahjaksi ja ehdoton hitti joululahjaksi.

Tyynyliina on materiaalilta 100% puuvillaa, koko on 50×60 cm. Kestää pesua hyvin, nurinpäin käännettynä 60 astetta ja kevyt linkous, pysyy valkoinen valkoisena ja värit hyvänä maalauksessa.

Täältä nettikaupasta https://popper.fi/tuote-osasto/tyynyliinat/ löytyy tämän hetkinen mallisto, mitä teen jatkuvasti varastoon. Vanhempia malleja kannattaa kysellä soittamalla 0400-914417 tai sähköpostilla popper@popper.fi ja tietysti jos haluat tilata täysin uniikkikappaleen, onnistuu se myös. Hinta on tilaustyynyliinoissa 23 €, toimitusaika yleensä pari viikkoa. Ja muuten, tilauksesta teen myös muita kokoja, esimerkiksi vauva kokoa 35×45 cm ja isompi 60×80 cm ovat suosittuja.