TERVETULOA VUOSI 2022

Oli ihan mahtava päättää vuosi 2021. Varastot just sopivan tyhjinä, tuotteet päässeet ilahduttamaan niin monen ihmisen elämää lahjoina ja sisustustuotteina.
Vuoden ensimmäinen viikko puuhaan jokavuotisia luovan yrittäjän paperihommia: inventaariot, kilometrit, näyttelysuunnitelmat, nettisivujen tarkistukset ja vaikka mitä saldotodistuksia. Ne kun hoidan heti, niin voi keskittyä oleelliseen, eli luoviin hommiin.

Nyt tammikuussa olen tuottajana Materia ry:n vuosinäyttelyssä Suomen Käsityön Museon näytönpaikassa (vinkkinä luoville tekijöille, hieno paikka pitää näyttelyä, mikä on auki 24/7).
Teemana on Kova/Pehmeä ja siihen osallistuu Materian jäseniä laajasti monen tekniikan alalta. Itse pidän todella paljon näyttelyiden, myymälöiden, messuosastojen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Niissä pääsee oma luovuus taas uudella tavalla tekemään töitä suunnittelun ja toteutuksen puolella.

Työhuoneelle palaan pensselin varteen 10.1.2022, tervetuloa taas ostoksille. Helmikuussa järjestän taas ale-päiviä, seuratkaa somea ja tätä uutiskanavaa.

Vinkkinä vielä. Mun vakuutusyhtiö Pohjantähti kävi haastattelemassa mua ja kirjasi mun ajatuksia luovasta yrittäjyydestä, käykää lukemassa Pohjolan Blogista.