Pyyhenipsu ystävät ja muut tuote-esittelyssä

Pyyhenipsut on tärkeitä  pieniä elämäniloja jokaiseen kotiin. Mistä ystävät tietää, mihin kätensä kuivata vessassa, jos sitä ei selkeästi kerrota. Ystävät- Kamut pyyhenipsu ilmoittaa että heidät on otettu huomioon ja käsiä ei tarvitse kuivata paidan helmaan.

                                                 

 

Pyyhenipsuperheessä on myös muita tekstejä. Prinsessa on ikisuosikki, käy isoille ja pienille prinsessoille. Prinssi löytyy myös ja meille aikuisille kuningatar ja kuningas. Mösjöö ja Leidi nipsuja on hieno viedä tupaantuliaislahjaksi, joko sellaisenaan tai pakkaa mukaan pyyhkeet ja lahja ilahduttaa saajiaan jokapäivä.

Perinteiset kädet toimii aina perheen omalle väelle ja myös vieraille. nettikaupassa on myynnissä tuo pieni valikoima tykätyimpiä kuvia ja tekstejä. Malleja löytyy paljon tuon valikoiman ulkopuolelta, teen niitä messuille ja tapahtumiin ison satsin kerralla täysin uniikkeja malleja, mistä jokainen löytää varmasti omansa.

 

Tilaustyönä teen pyyhenipsuja toivotuilla kuvioilla ja teksteillä. Monet haluavat perheenjäsenten nimet ja erikseen vielä ystävät tai kädet-version. Tilaustyönä tehtynä hinta on sama kuin perustuotteilla, toimitusaika noin 2 viikkoa.

Tilatut pyyhenipsut nimillä

Tuotteena pieni, mutta vaikutus arjessa suuri. Se helpottaa oma pyyhkeen tunnistamista, saa suun hymyyn sopivalla tekstillä ja naivistisella kuvalla.

Tästä linkistä löytyy nettikaupan puoli, mistä nipsuja pääsee ostamaan. Tilaustöissä soita 0400-914 417 tai laita sähköpostia popper(at)popper.fi. Myös työhuoneelleni Jyväskylän Kivääritehtaalle voi tulla ostoksille tai tekemään tilausta. Tapahtumissa nämä on aina mukanani myynnissä.

Pyyhenipsu Kamut

Täytetty ”pikkutyyny”, koko 10×10 cm. Pellavaa, joko valkoista tai puolivalkaistua, klipsu kantaa isommankin pyyhkeen. Lenkin pituus noin 5 cm. Eikä haittaa vaikka nipsu menee pyyhkeen kanssa pesukoneeseen, kestää pesua.