Popper marras- ja joulukuussa

Lumi tuli ainakin hetkeksi Jyväskylään, vaatii asennetta, että taas tottuu ainakin pukeutumiseen. Mutta ihanaa kun on vuodenaikoja.

Marras-joulukuussa minut ja tuotteeni löytää putiikilta Toivolasta, joulupihakin aukeaa lauantaina 24.11. milloin myös Jyväskylän virallinen joulun avaus, tulkaa puurolle ja pidennettyyn aukioloon, paljon tarjouksia! Joulupiha on koko laajuudessaan avoinna viikonloppuisin (makasiinit avoinna, ruokamyyjät mökeissä) 23.12 saakka.

iloinen Joulukauppa Jyväskylän Forumissa (ihan ydinkeskustasta) aukeaa 10.11.-22.12. Popperilta mukana ihana valikoima saunatuotteita, tyynyliinoja ja pikkutuotteita.

Ja tottakai olen paikalla Tampereen Kädentaitomessuilla 16.-18.11! Minut ja tuotteet löytyy A-hallista osastolta A149, mukana aina tykätyt kirjat, tilkkuja todella iso valkoima, kappoja, seinävaatteita, tauluja ja ja ja

Ja muutosta tapahtuu vuoden vaihteessa, laitan Toivolan putiikin ovet kiinni ja tuotteet siirtyvät myyntiin keskustaan. Minä pääsen keskittymään valmistukseen ja ihaniin tilaustöihin ja messuihin. Minut löytään päivittäin työhuoneeltani Tourulan Kivääritehtaalta, saa tulla käymään!