Popper galleria maaliskuussa

Popper galleria on maaliskuussa täynnä taidokasta viivaa ja ihania kuvia satumaailmasta.

Näin tekemisestään kertoo taiteilija itse

Olen Tarja Lampinen Sysmästä.

Näyttelyni – LEMPEITÄ TUULIA Popper galleriassa 6.3 – 30.3.2024.
Aiheet maalauksiini löytyvät itselleni tärkeistä asioista. Luonto, eläimet, muistot mukavista asioista, innostavat yleensä maalaamaan. Myös Poppergallerian näyttelyn maalauksissa vain mukavia ja sadunhohtoisia aiheita.
Artesaaniopintojeni (1990) sekä Lahden Kansanopiston kuvataidelinjan (1991) jälkeen innostuin kokeilemaan eri maalaustekniikoiden yhdistämistä. Monien kokeiluiden jälkeen päädyin käyttämään töissäni akryyli- spray- sekä kohomaaleja. Aktiivisesti olen maalannut vuodesta 1993.
Yksityisnäyttelyitä olen pitänyt 41 sekä olen osallistunut 28 yhteisnäyttelyyn. Maalauksiani on ollut esillä myös taide- ja käsityömessuilla. Olen toiminut taide- ja käsityöyrittäjänä vuodesta 1997.

Tarja Lampinen