Kevään tapahtumat 19

Tä, joko se lumi suli? Kevät on täällä, mahtavaa kun on vuodenajat.

Popper on nyt kevään aikana mukana monessa tapahtumassa. Mukanani on aina vähän eri valikoima laajasta tuoteperheestä, nyt keväällä juhlitaan valmistujia lahjaideoilla, kotiin piristystä väreillä ja vähän uuttakin valikoimissa.

Huhtikuu

  • 27.4.-2.6. Jyväskylä Forumiin aukeaa Designkavereiden Iloinen lahjakauppa (ostoskeskuksen alin kerros), sieltä ehtii ostoksille useaan kertaan, putiikki avoinna yli kuukauden @designkaverit löytyy instassa.
  • 27.-28.4. Viikonloppuna olen NYTdesign tapahtumassa Tampereen Finlaysonin Voolinki salissa. Pikkuhiljaa paikkansa löytänyt mukava myyntitapahtuma. Mitä tuotteita haluaisit että otan mukaan? Toivoa saa! @nytdesign .
  • 8.6. Rompetori Parolassa, Hämeenlinnan vieressä. Teemana vanha tavara, minä olen tyhjentänyt vuosikerta-Popperit mukaani ja niitä saa täältä tapahtumasta todella edullisesti ja aarteita löytyy myös. @parolanasema

Ja minuun voi olla yhteydessä ennen tapahtumaa, jos haluat että otan mukaani juuri sinua kiinnostavia tuotteita. P. 0400-914417, popper (at) popper.fi, @popperdesign .

Nähdään tapahtumissa!