Kesätapahtumat ja taidetta tekstiiliin

Kesätapahtumat ja taidetta tekstiiliin on nyt tämän ajankohtaista osion aiheina, tapahtuuhan jotain ja kaikki ihan uutta!

Mennyt kevät pisti Popperin mimmin kuviot uusiksi ja pysäytti ajatukset tähän hetkeen, vaikka suunnitelmat keväästä ja kesästä oli niin selkeinä askelmerkkeinä päässä ja selkäytimessä.
Ei mentykkään messutapahtumiin tai osallistuttu designtoreihin, jäätiin lähtötelineisiin. Muutaman päivän hämmennyksen jälkeen onneksi itse ja muut käsityöyrittäjät innovoivat uusia tapoja toimia ja tulla esiin. Siitä yhtenä todisteena nyt tulevana viikonloppuna järjestettävä Kässämessutnetissä virtuaalitapahtuma, missä esittäytyy iso joukko kotimaisia tekijöitä ja tarvikemyyjiä.
Popperi tarjoaa ihania arkiston aarteita edullisilla hinnoilla ja kaikki tilaukset saa ilman toimituskuluja ainakin parin seuraavan viikon ajan. Uusinkin seinävaate löytyy nettikaupasta.

Uusien tekstiilitöiden tiimoilta tämä on ollut todella hedelmällistä aikaa. Kun saa oikean keskittymisen päälle, pitkään ajatuksissa pyörineet työt, tekniikat, näyttelyihin tehdyt uutuus kokeilut on päässyt seinävaatteisiin ja jatkossa muihinkin tuotteisiin. Eli kerrankin on aikaa toteuttaa niitä. Onneksi te ihanat asiakkaat olette tilannut koteihin ja lahjoiksi tuotteitani, enemmänkin ehdin tehdä, ettei ole mennyt ihan kynsien syömiseksi. Kiitos siis siitä todella paljon, jokainen pienikin tilaus sykähdyttää joka kerta.

Keuruun Taidemuseossa on menossa Metsämaa-näyttelykiertue, mikä on Keski-Suomalaisten taiteilijoiden yhteisnäyttely, mikä kiertää maakuntaa tänä ja ensivuonna. Kannattaa käydä katomassa tämä upea näyttely. Siellä on myös minun uusin Silva teos, missä testaan taas omaa ilmaisuani.

Elo-syyskuussa aukeaa Korpilahden Höyry-gallerian kesätilaan minun ja Pipa Rauhamäen yhteisnäyttely tekstiiliteemalla Viivalla luotu. Näyttelyyn on vapaa pääsy ja aivan ihana vierailukohde alkusyksyyn.