Kässämessutnetissä-facebook tapahtuma

Tulevana viikonloppuna tulee ihan ensimmäinen virtuaalimessutapahtuma facebookiin ja nettiin.

Nettisivuilla https://www.kassamessutnetissa.fi/ löydät mahtavan määrän käsityöläisiä, tekijöitä, tarvikemyyjiä Suomesta. Käy tutustumassa tuttuihin ja uusiin yrityksiin ja heidän tuotteisiin.

Täältä https://www.facebook.com/kassamessutnetissa/ löytyy tekijät, esittelyvideoita, messuhulinaa perjantaina 27.3. klo 18 alkaen. Messut jatkuu sunnuntaihin 29.3.2020 iltaan saakka

Mahtavaa olla mukana yhdessä suunnitellussa virtuaalisessa tapahtumassa, teidän ei tarvitse nousta nojatuolista, vaan pääsette tutustumaan suureen määrään tekijöitä ympäri Suomea. Tarvitsetko kotiin kevät piristystä, korviin uudet korut, vaatteita kevättä varten.
Vai oletko innokas käsillätekijä, virtuaalimessuilla myyjinä myös paljon tarvikkeiden myyjiä. Lankoja, kankaita, kaikkea tekemiseen liittyvää.
Monelta löytyy nettikauppa, tai ostoksia voi taatusti tehdä myös viestien välityksellä. Ja vinkki, kannattaa ottaa hyvien tyyppien nimet muistiin ja pongata heitä myöhemmin tapahtumissa ja näyttelyissä. Nekin jossain vaiheessa taas alkaa pöyrimään.