Toimitusehdot ja tietosuoja

Kuvaus

Popper design verkkokaupan toimitusehdot ja tietosuojaseloste.

TILAAMINEN: Popperin verkkokaupan tuotteet toimittaa Popper design oy. Tilattuasi saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tilaaminen ei edellytä verkkokaupaan rekisteröitymistä. Jos haluat rekisteröityä ja luoda asiakastunnuksen, seuraavilla tilauskerroilla tilaaminen on vaivattomampaa, koska henkilötietosi ovat jo valmiina. Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen.

Otathan Popperiin yhteyttä sähköpostilla jos kuitenkin tilaat ulkomaille. Voit tilata tuotteita myös toiseen osoitteeseen, esim. lahjaksi, jolloin toimitusosoite lisätään tilauksen kassa-osiossa. Annamme lisätietoja ja vastaamme mieluusti kysymyksiin sähköpostitse: popper@popper.fi tai soita 0400-914417/Anu.

Huom! Verkkokauppatilaajan on oltava täysi-ikäinen.

TOIMITUSKULUT ja toimitustavat: Kirje tai xxs-paketti 3,50 eur, Postipaketti 6,50 eur, nouto putiikilta tai työhuoneelta 0 eur.

TOIMITUSAIKA: Noin 2-6 vrk, tilauksen saavuttua Popperille, kuitenkin aina mahdollisimman pian. Mahdollisten kuljetusalan lakkojen tms. toimitusta estävien tai viivästyttävien tilanteiden sattuessa ilmoitamme toimitusviiveestä mahdollisimman pian tilaajalle.

PERUUTUSOIKEUS: Asiakkaalla on oikeus peruuttaa kauppa 14 vrk kuluessa joko suullisesti, kirjallisesti. Tuotteen on oltava tällöin käyttämätön ja pakattu huolellisesti alkuperäiseen pakkaukseensa.

Ota aina ennen palautusta yhteyttä Popperiin popper@popper.fi tai numeroon 0400-914417.

Peruutusoikeus ei koske mittatilaustuotteita eikä alennustuotteita.

Hyvitämme virheelliset tuotteet. Tuotepalautuksen mukaan on liitettävä alkuperäinen toimitusluettelo tai sen kopio, sekä oma tilinumero maksun palauttamista varten. Asiakaspalautus virheellisestä tuotteesta on asiakkaalle maksuton. Postista saatu kuitti tulee säilyttää. Jos kyseessä on koko lähetyksen palautus ilman virhettä tai tuotteen vaihto, emme palauta lähetyskuluja. Jos lähetys on vahingoittunut kuljetuksen aikana, otathan suoraan yhteyttä postiin ja sitten meihin.

Mikäli tuotteessa havaitaan käytön jälkiä, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.
Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (
www.kuluttajaneuvonta.fi).

TIETOSUOJA

Henkilötietojasi ei luovuteta ulkopuolisille. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hinnanmuutoksiin. Popper design oy:n tietosuojaseloste on tämän toimitusehtolomakkeen jatkona.

MAKSAMINEN

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla. Mikäli haluat maksaa Visa-, Visa Electron- tai MasterCard -korteilla, Popper oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa maksetut tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Checkout Finland oy. Checkout Finland oy toimii Visa-, Visa Electron- tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Checkout Finland Oy, Eteläpuisto 2 C, 33200 Tampere
Y-tunnus 2196606-6 , on myös maksun saaja. Verkkopankit: Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

TIETOSUOJASELOSTE

Popper design oy:n tietosuojaseloste Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

  1. Rekisterinpitäjä Yrityksen nimi: Popper design oy. Yhteystiedot: Osoite: Kivääritehtaankatu 6a, Postinumero ja toimipaikka: 40100 Jyväskylä Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa: Yrityksen / henkilön nimi: Popper design oy/Anu Rinkinen osoite: Kivääritehtaankatu 6a postinumero ja toimipaikka: 40100 Jyväskylä puhelinnumero: 0400 914 417 sähköposti: popper@popper.fi. Tapauksen mukaan mahdollisen tietosuojavastaavan yhteystiedot:
  2. Rekisteröidyt Popper design oy verkkokauppaan Popper design oy:n verkkokaupan asiakasrekisterissä ovat verkkokaupasta tilanneet yksityisasiakkaat sekä jälleenmyyjät.
  1. Henkilötietojen käyttötarkoitus: Rekisterin pitämisen peruste: Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella sekä asiakkaan vapaaehtoisella verkkokauppaan rekisteröitymisellä. 
  2. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot: Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot: Yhteystiedot • nimi • osoite • sähköposti • puhelinnumero Asiakastiedot • tiedot ostetuista tuotteista / palveluista • jälleenmyyjillä y-tunnus
  3. Rekisteröidyn oikeudet: Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen: popper@popper.fi Tarkastusoikeus Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot pyytämällä tiedot osoitteesta: popper@popper.fi. Oikeus tietojen oikaisemiseen. Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot. Vastustamisoikeus Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti. Emme käytä henkilötietoja suoramarkkinointiin. On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista. Suostumuksen peruuttaminen Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen. Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua. Valitusoikeus Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä. Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html
  4. Säännönmukaiset tietolähteet: Yksityisesti ylläpidetty tietolähde, jonka asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä vapaaehtoisesti verkkokauppaan kirjautumisen kautta.
  5. Säännönmukaiset tietojen luovutukset: Tietoja ei luovuteta markkinointitarkoituksiin Popper design oy:n ulkopuolelle. Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä.
  6. Käsittelyn kesto: Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa.
  7. Henkilötietojen käsittelijät: Popper design oy:n verkkokaupan asiakastietoja käsittelevät: Rekisterinpitäjä Popper design oy (y-tunnus 1974213-5) • Rekisterinpitäjän tilitoimisto Tilitaloaaltonen Oy
  8. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle: Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
  9. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi: Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

 

Ohessa maksutapojen linkit lasku- ja osamaksutapojen tuoteselosteet

https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot/op-osta-laskulla

https://www.afterpay.fi/sv-fi/turvallinen-maksutapa

https://www.mash.com/fi

https://www.jousto.com/

https://www.collector.fi/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Toimitusehdot ja tietosuoja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *