Seinävaate köynnös

68,00  sis.alv 24%

Seinävaate köynnös

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): SV00230017 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Seinävaate köynnös olen tehnyt Popperin perinteisellä piirustus-maalaustekniikalla. Kuviointina on myös silkkipainolla tehty kuvio, josta löytyy saniaisia ja koiranputkia.

Seinävaatteen voi myös laittaa ikkunaan paneeliksi, mitä olen paljon käyttänyt julkisten tilojen verhotuksissa, missä on runsaasti yksivärisiä kankaita ja niitä korostetaan maalatuilla tekstiiliosioilla.
Teos kantaa hyvin itsensä yksin seinäpinnalla, mutta sen voi laittaa myös muiden taulujen yhteyteen. Tästä voi vaikka tehdä koko sisustuksen johtotähden ja hakea seinävaatteen sävyistä kodin muut värit.

Teoksen koko on korkeus 63 cm x leveys 42 cm. Muita kokoja teen tilauksesta ja silloin voidaan myös suunnitella uniikit värit ja kuviot seinävaatteisiin.

Materiaali on 100% puolivalkaistua pellavaa. Yläreunassa on puurima ja silmukkaruuvit ripustusta varten.
Puhdistus mieluiten puistelu, imurointi, talvella lumipesut. Koneessa pesua en suosittele, että värit ja pellavan pinta pysyy täydellisenä, linkous kun aina himmentää värejä ja rypistää pellavaa. Käsinpesu on hyvä tapa puhdistaa seinävaate, mutta älä liota seinävaatetta, vaan pese heti.