WordPress nettisivut tilaustyönä

Viimeisen puolitoista vuotta olen piirtämisen ja maalaamisen ohella opiskellut media-alaa. Nörtti sisälläni haluaa viedä tämän visuaalisuuteni nyt myös tänne virtuaaliseen nettimaailmaan. Mahdollisuudet kun täällä virtuaalisessa maailmassa on loputtomat ja rajat asettaa vain oma mielikuvitus ja osaaminen. Nyt on opiskelut takana ja minulta voi pyytää tarjousta nettisivujen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Nämä omat WordPress nettisivut olen myös toteuttaunut itse muutama vuosi sitten. Teen nettisivuja myös muille tilauksesta pienyrittäjille, käsityöläiselle, yhdistyksille. Alustana käytän WordPress-pohjaa, joka muotoutuu moneen käyttöön, blogiksi, galleriaksi, nettikaupaksi ja myös näiden kaikkien yhdistelmäksi. WordPress vaatii pientä tutustumista sen järjestelmään, että siitä saa parhaan hyödyn irti, jos ajatuksena on jatkaa sivuston muokkausta jatkossa itse. Tai sitten minun kanssa voi tehdä ylläpito-sopimuksen, jolloin minä voin tehdä päivityksiä ja muutoksia silloin kuin tarvetta on, korvausta vastaan.

Viimeisin nettisivusto on Koruseppä Anu Kirkisen nettikauppa-sivusto anukirkinen.com , jossa löytyy myös Woocommerce pohjalle tehty nettikauppa.
Myös koruntekijä Annanpaja sai minun käsissä uudet perussivut viime vuonna.

Minulta saat nopeasti tarjouksen nettisivujen hinnasta, kun vähän kerrot millaisia sivuja olet vailla, mitkä ovat sinun tarpeesi. Ja tietenkin sinun täytyy olla valmis sivuston tekemiseen, miettiä onko sinulla kuvat, tekstit ym. valmiina tai missä vaiheessa. Minäkin teen perus kuvankäsittelyä tarvittaessa ja esim. videoeditointitaitoja löytyy. Niitäkin voi lisäpalveluna kysellä.

anurinkinen.fi löytyy minun portfolio, minne päivitän asiakkaille tehtyjä nettisivuja. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.
Minun puhelinnumero on 0400-914417 tai sähköpostia popper(at)popper.fi ja somen kautta voi myös viestiä.

Video-osaamista voi käydä katsomassa youtubessa Popper videossa ja sisältöhän kertoo minusta ja Popperista.