Tyynyliinat tuo kesän Popperille

Työntäyteinen kevät jatkuu Popperilla. Tilaustyöt on ollut taas niin voimaannuttavaa työtä. Seinävaatteita, verhoja, syntymäpäivälahjoja, kasseja ja säilyttimiä.
Oli ihanaa päästä vihdoin tapahtumiin näkemään teitä asiakkaita, esitellä uusia tuotteita ja puhua livenä niin monelle ihmiselle. Toivottavasti sama meno jatkuu ja uskalletaan taas nauttia livenä kaikesta kauniista, taitavien tekijöiden tuotteista ja muusta kulttuurista. Kesästä on tulossa aktiivinen.

Tällä hetkellä teen isoa tilausta tyynyliinoissa Itä-Savon alueen Taitoshoppeihin. Siellä on parin viikon sisällä uutuus tyynyliinoja ja pian myös täällä nettikaupassa.

Popperilla on suunnitelmissa taas popup-kauppa Jyväskylään heinäkuuksi, pitäkää peukkuja että homma onnistuu. Kerron heti lisää, kun asioita lyödään lukkoon. Muutoin tulkaa käymään Kivääritehtaan työhuoneella ostoksilla, kun Jyväskylässä asioitte.
Osoite Kivääritehtaankatu 6a, 2 krs. Paikalla olen ma-to 9-16, muulloinkin, kun sovitaan, viestillä ja soittamalla 0400-914417, saa nopeasti kiinni.