Ale!

Verhokappa pinkki unelma

Alkuperäinen hinta oli: 79,00 €.Nykyinen hinta on: 35,00 €. sis.alv 24%

Verhokappa Paratiisi UUTUUS!

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): VK24003 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Verhokappa pinkki unelma on Popperin reilumman mittainen kuin normaalit verhot.

Uniikki verhokappa, seinävaate, pöytäliina…Popperin tuotannossa tekstiileillä on monta käyttötapaa, kun kyllästyy pitämään ikkunassa voi kankaan siirtää vaikka seinätekstiiliksi toiseen paikkaan.
Näitä on tehty vain tämä yksi kappale. Uniikki kangas syntyy siten että ensin piirretään mustat ääriviivat kankaalle, kun ne ovat kuivuneet, maalataan kangas iloisilla väreillä eri kokoisilla pensseleillä. Työt valmistuu Jyväskylässä Popperin työhuoneella Kilpisenkadulla, missä sijaitsee myös putiikki ja vaihtuvien näyttelyiden galleria.
Jos sinulla on tarve tällä kuviolla valmistettuun, mutta erikokoiseen verhoon, soita Anulle p.0400 914 417 tai laita viestiä popper@popper.fi, niin teen sinulle oikean kokoisen. Kysy hintaa.

Tekstiilin koko 45×175 HUOM! siis pidempi kuin normaali kapat, mitä teen varastoon , yläreunassa on 4 cm korkea tankokuja ripustusta varten.

100 % puuvillaa, pesu 40 astetta, mieluiten pesupussissa (esim. tyynyliina on hyvä pesupussi), hyvin kevyt linkous, silitys nurjalta puuvillan lämpötilalla, 3 pistettä.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)