Seinävaate kosmos

58,00  sis.alv 24%

Seinävaate kosmos

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): SV00230014 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Seinävaate kosmos olen tehnyt Popperin perinteisellä piirustus-maalaustekniikalla.

Samaa kokoa löytyy 4 erilaista seinävaatetta, koiraa, kettua ja kissaa.

Seinävaatteen voi myös laittaa ikkunaan paneeliksi, mitä olen paljon käyttänyt julkisten tilojen verhotuksissa, missä on runsaasti yksivärisiä kankaita ja niitä korostetaan maalatuilla tekstiiliosioilla.
Teos kantaa hyvin itsensä yksin seinäpinnalla, mutta sen voi laittaa myös muiden taulujen yhteyteen. Tästä voi vaikka tehdä koko sisustuksen johtotähden ja hakea seinävaatteen sävyistä kodin muut värit.

Teoksen koko on korkeus 55 cm x leveys 39 cm. Kooltaan vähän pienempi, kuin peruskoot. Muita kokoja teen tilauksesta ja silloin voidaan myös suunnitella uniikit värit ja kuviot seinävaatteisiin.

Materiaali on 100% harmaaksi värjättyä pellavaa, joka vivahtaa lilan sävyyn. Yläreunassa on puurima ja silmukkaruuvit ripustusta varten.
Puhdistus mieluiten puistelu, imurointi, talvella lumipesut. Koneessa pesua en suosittele, että värit ja pellavan pinta pysyy täydellisenä, linkous kun aina himmentää värejä ja rypistää pellavaa. Käsinpesu on hyvä tapa puhdistaa seinävaate, mutta älä liota seinävaatetta, vaan pese heti.