Ale!

Seinävaate Kettu ui

25,00  sis.alv 24%

Seinävaate Kettu ui

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): ASV002 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Seinävaate Kettu ui on Popperin käsialaa parhaimmillaan. Oletko nähnyt ketun uivan tai vielä, käyttävän uimarengasta? Ainakin näin tapahtuu Popperin metsässä, ihan normaali näky kesäaikaan.

Tämä työ on täysin uniikki yksilö, jokaista seinävaatetta tehdään vain yksi kappale, eli tämä sinun seinälläsi oli ainutlaatuinen työ.

Materiaali seinävaatteessa on puolivalkaistu 100% pellava, jonka koko on L50xK43 cm. Yläreunassa on tankokuja ja mukaan tulee puurima ripustusta varten. Kettu on ensin maalattu kankaalle ja maalaus tapahtuu pensseilen ja itse sekoitettujen värien yhteistyönä. Popperin työ huone sijaitsee Jyväskylässä entisellä Kivääritehtaalla Tourulassa, vain muutaman kilometrin päässä ydinkeskustasta.

Seinävaatteen paras puhdistus on tuuletus ja puistelu, myös talviset lumipesut on hyvä tapa puhdistaa tekstiilejä. Jos ihan pakko pestä, laita pesupussiin, vaikka tyynyliinan sisälle, pesuohjelma 40 astetta, hyvin kevyt linkous, esim. 600 k/min. Ei liotusta. Pesun jälkeen suorista omiin mittoihin ja kosteana silitys nurjalta puolelta pellavan lämpötilalla, kolmepistettä.