Seinävaate kesäkukka

68,00  sis.alv 24%

Seinävaate kesäkukka

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): SV00230013 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Seinävaate kesäkukka olen tehnyt Popperin perinteisellä piirustus-maalaustekniikalla. Lisäksi olen käyttänyt silkkipainantaa, jossa kuviona on omalta mökiltä kerättyjä luonnonkukkia.

Samaa kokoa löytyy 4 erilaista seinävaatetta, koiraa, kettua ja kissaa.

Seinävaatteen voi myös laittaa ikkunaan paneeliksi, mitä olen paljon käyttänyt julkisten tilojen verhotuksissa, missä on runsaasti yksivärisiä kankaita ja niitä korostetaan maalatuilla tekstiiliosioilla.
Teos kantaa hyvin itsensä yksin seinäpinnalla, mutta sen voi laittaa myös muiden taulujen yhteyteen. Tästä voi vaikka tehdä koko sisustuksen johtotähden ja hakea seinävaatteen sävyistä kodin muut värit.

Teoksen koko on korkeus 64 cm x leveys 43 cm.

Materiaali on 100% harmaaksi värjättyä pellavaa, joka vivahtaa lilan sävyyn. Yläreunassa on puurima ja silmukkaruuvit ripustusta varten.
Puhdistus mieluiten puistelu, imurointi, talvella lumipesut. Koneessa pesua en suosittele, että värit ja pellavan pinta pysyy täydellisenä, linkous kun aina himmentää värejä ja rypistää pellavaa. Käsinpesu on hyvä tapa puhdistaa seinävaate, mutta älä liota seinävaatetta, vaan pese heti.