Popperin uutuudet syksyyn-ilon aika

Popperin alkuaikojen piirroshahmot on palanneet tuotteisiin. Tai ei oikeastaan, nyt ne on ihan uusia tyyppejä, Popper-lintuja, 3 kaverusta.
Niiden nimet on nyt vielä herrat Lila,Oranssi ja sininen. Nimikilpailu on vielä käynnissä Popperin facessa ja instassa kuun loppuun saakka, palkintona 50€ nettikauppaan tai ostoksiin työhuoneella. Vielä ehtii, facebook https://www.facebook.com/PopperDesign/ ja instagram https://www.instagram.com/popperdesign/ .


Kesä on mennyt tiiviisti näiden tyyppien ja uusien tekstiilikuvioiden suunnittelun merkeissä. Lomakin sujahti täysin kamera kourassa, kukkia kuvaten.
Uutuus tuotteista on nyt vasta valmistunut ensimmäinen sarja, niin sanottu 0-sarja. Heti ensi viikolla nämä tuotteet lähtevät työpöydälle ja kun varastoa on sopiva setti, laitan ne tänne Popperin nettikauppaan.
Uutuus tuotteita löytyy tyynyliinoissa, sisustustyynyissä, pientuotteissa, seinävaatteissa ja alku syksyn aikana leviää kaikkiin Popperin tuotteisiin.

Ensimmäisen kerran taidekäsityöläisyyteni aikana olen voinut keskittyä uusien kuvioiden suunnitteluun ja testaukseen, mikä on ollut ihanaa, mutta myös hyvin haastavaa. ”Onko tämä hyvä, teenkö ihan turhaa työtä, olenko haastanut itseäni tarpeeksi”. Mutta nämä ajatukset kuuluu aina luovan ihmisen ajatusmaailmaan, kun se mitä tekee, kumpuaa oman sielun syvyyksistä. Antaa mennä vaan ja nämähän on piirretty ja maalattu kankaalle, ei kiveen, aina voi muuttaa kuviota ja kehittää sitä.
Tämän mahtavan työskentely ajanjakson mahdollisti Taike ja sen myöntämä apuraha, kiitos siitä.