Popperin tuotteet esittelyssä osa 2: seinävaatteet

Seinävaatteita teen sattumanvaraisissa sykleissä, yleensä sarjan, jossa teema on sama, esimerkiksi ”Popperin naiset”, että minulle piirtäjänä tulee sarjasta jatkumon tunne, työt kehittävät toinen toistaan, innoittavat tutkimaan värimaailmoja, tiettyjä teemoja. Jos teen vain yhden, se tuntuu minusta irtonaiselta. Samoin, jos aiheeksi valikoituu kukat, haluan tehdä toisiinsa liittyvän sarjan.

Avokado

Asiakastöissä yleensä on kyseessä yksi ja täysin uniikki seinävaate. Siinä teen tarkemman suunnitelman jo ennen aloitusta; mikä koko, aihemaailma, värimaailma. Tuumaan ja mietin luonnosta ja toteutusta huomattavasti tarkemmin, kuin ”omissa” sarjaseinävaatteissa. Niissä annan intuition tuottaa työt, pystyn ja luotan siihen, että luovuus minussa työstää kuvion ja värit ”oikeaan” muotoon.

Auringonkukat

Tilaustöissä asiakas saa juuri sopivan kokoisen tekstiilin haluamaansa tilaan. Valmiissa töissä käytän yleisesti kokoja leveys 45 cm, pituus 70 cm, 110 cm tai 140 cm. Kapea, pystymallinen on helpompi sijoittaa tilaan kuin leveä ja matala työ. Tekstiili seinällä pehmentää tilaa, poistaa kaikua ja luo aivan erilaista tunnelmaa kuin lasin takana oleva paperiprintti tai muu kuva.

Tilaustyön toikitusaika on yleensä noin 3-4 viikkoa ja hinnan työlle sanelee koko, ei tilaustyölisiä.