POPPER GALLERIA

Kilpisenkatu 9 näyttelytila sijaitsee liikehuoneiston 2. kerroksessa, tila on 38 m2, näyttelykiskoja on 17 metriä. Tila on valoisa läpi talon avara korkea tila, jonka ikkunat ovat uv suojatut. Näyttelyständejä löytyy useita eri kokoja.

NÄYTTELYHAKU

KENELLE

Näyttelytilaa voivat hakea kaikki käsityö, taide, muotoilualalla toimivat ammattilaiset sekä alaa opiskelevat tai työryhmät.

HAKU

Tee vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse popper@popper.fi otsakkeella HAKEMUS GALLERIAAN ja oma nimi

Laita hakemukseen 2-4 teoskuvaa, näyttelysuunnitelma sekä toive näyttelyajankohdasta. Haku on jatkuva.

HINTA

Näyttelyajan voi itse valita, minimi aika on 2 viikkoa. Galleria on avoinna 4 päivää viikossa, ota se huomioon viikkoja varatessa.

Näyttely rakennetaan ja puretaan niinä päivinä, kun Popper on suljettu (ma-ti). Laita toiveita ajankohdasta, mielummin useampia, niin löytyy juuri sinulle sopiva.

Näyttelykorvaus galleriasta on 100 €/ viikko +alv 24%. Myyntiprovisio on 30 % sisältäen alv. 24%.

Hintaan sisältyy näyttelyn valvonta, tiedottaminen ja opastus rakentamiseen tarvittaessa.

Hintaan ei sisälly teosvakuutuksia, kuljetuksia eikä näyttelymateriaalien painatuskustannuksia.

TIEDOTUS

Popper design tiedottaa näyttelystä nettisivuillaan, sekä some-kanavissa. Popper toimittaa medialle infot näyttelystä.

NÄYTTELYTILAMME

TULE TEKEMÄÄN UNELMIESI NÄYTTELY

Tule tekemään laadukas näyttely uuteen tilaan Jyväskylän keskustassa. Popper putiikki on liiketilan alakerrassa, missä myydään laadukkaita kotimaisia tuotteita ja uniikkia taidetta. Näyttelysi tuo asiakkaille uusia kokemuksia käsityön ja taiteen parissa. Näyttelyn työt ovat heti myytävissä asiakkaalle, jolloin kannattaa varata töitä myytyjen tilalle tai toimittaa niitä tarvittaessa lisää. Ja jos haluat lisätietoja, herää kysymyksiä, soita 0400-914417 tai laita sähköpostia popper(at)popper.fi terkuin Anu