Ota yhteyttä, kysy, kommentoi


 

Captcha-koodi

Napsauta kuvaa nähdäksesi toisen captcha koodin.
 

Popper Design Oy

Tiedätkö mistä Popper nimi tulee? Se tulee kirpputorilta löytyneen merkkauskynän mukaan, missä luki pelkkä teksti Popper.

Tekniikkoina on käsinpiirtäminen, -maalaaminen ja -värjääminen. Mallistossa on seinävaatteita, verhoja, keittiötekstiilejä, kasseja, pussukoita, tyynyjä ja lahjatuotteita. Tuotteiden naivistiset hahmot ja iloiset värit tuovat ihmiselle hymyn suupieliin ja herättävät ajatuksen, ettei kaikki ole samasta muotista, eikä niin vakavaa, mutta moni asia tärkeää. Toiminta-ajatuksena on myös ideoida ja valmistaa asiakkaan kanssa yhteistyössä tuote tai tuotteita, joilla on mahdollisimman pitkä elinkaari, ja joita voi käyttää monessa paikassa, monella eri tavalla. Tilaustöissä ota yhteyttä suoraan Popperiin. Tuotteet valmistetaan alusta loppuun Jyväskylässä.

Haluatko tulla ystäväsi kanssa tutustumaan minuun ja tapaani työskennellä. Pääset maalaamaan kangasta pientä korvausta vastaan. Ota yhteyttä, niin kerron hinnat ja yksityiskohdat, räätälöidään teille sopiva työpaja.

I started my carrier at the 90`s. I draw and paint unique textiles on cotton and linen. In collection the is pillows, curtains, towels, bags and so on.

Do you want to come and paint some fabrics at my studio? Contact me and we arrange few hour time to paint fabrics and feel the interesting surroundings. Prices and details you get when you tell me your wishes.

Popper Design, Anu Rinkinen

Putiikki
Toivolan Vanha Piha, Cygnaeuksenkatu 2, 40100 Jyväskylä

+358 (0)400 914 417 | popper(at)popper.fi
www.popper.fi
popperdesign.blogspot.fi | www.facebook.com/POPPERdesign
Y-1974213-5

Popperin sijainti kartalla