Kuva-aiheet

Usein kysyttyä: Mikä on ensimmäinen piirtämäni aihe? Mikä on suosituin aihe? Mikä on uusin aihe? Mistä ideat tulee?

kissatpieni.jpg

Kissa on iiihan ensimmäinen piirrokseni, jota toistin ja toistin, toppuluokalla koulussa. Sillä oli aluksi tosi paksut posket, nyttemmin hoikistunut huomattavasti. Taipuu moneen, edelleen kestosuosikki asiakkaiden keskuudessa.

 

Pöllönukkuu_www_12.jpg

Tuo pöllö, tuo pöllö. Se on aika uusi tulokas kuvissani. Piirsin ekat joskus 2002, mutta ne oli enemmän pulun näköisiä, Hoi, sinä asiakas, kelle ne tein, laita tyynystä vaikka faceen kuva...Tämän näköiseksi pöllö muovautui maanlaajuisen buumin iskiessä, minä aallossa mukana. Saas nähdä siirtyykö pian sivurooliin muiden Suomi-eläimien joukkoon oksalleen istumaan.

kesä_www_14.jpgtalvi_www_14.jpg

Popper-lintu. All time favorite. Siitä tein ensimmäiset isot verhokapat, seinävaatteet, päiväpeitot. Siinä on jotain "inhimillistä", voin piirtää paksun nokan, tooosi ohuen kaulan, ison mahan. Ja se on vuosien saatossa tehnyt vaikka mitä, lasketellut, golffannut, purjehtinut, kaikkea, mitä mekin. Väri on yleensä ollut tuo kelta-oranssi, paitsi silloin kun on pinkki tai mustavalkea.

ketutpieni_www_14.jpg

Kettu tuli minun hahmoihin vuonna 1999 asiakkaan pyynnöstä, kun tykkäsi itse niistä. Osasin heti piirtää omannäköiseni ketun ja se on siitä saakka ollut kaikissa perustuotteissa mukana, eikä muuten pois lähde.